En blogg från Högskolan i Borås
Här bloggar Högskolan i Borås studenter från världens alla hörn. Några är utbytesstudenter, några göra sina uppsatser och ex-jobb och några gör praktik utomlands. Följ dem under deras resor och läs om deras möten med nya människor och nya kulturer.

2016-03-31

Påskhelgen

I onsdags såg vi när katalanerna marcherade i staden, riktigt häftigt faktiskt.

Åkte till Sverige under påskhelgen, vilket var jättemysigt men KALLT. Fick träffat pojkvännen, familjen och vänner. Åt mammas goda mat, det vart huset fullt som vanligt. Har spelat monopol sent på nätterna, kollat skräckfilm och bara tagit det lugnt.
Igår var mitt flyg såklart försenat tillbaka till Barcelona, så den sista transfern till Tarragona hade readan åkt när vi landade 23:00. Jag fick sova i Barcelona hos en kompis kompis och är riktigt trött just nu, tog tåget till Tarra tidigt på morgonen.

Ellens pojkvän kom idag och hälsade på. Inte dålig tajming, för nu är det riktigt varmt här. Snart är vi sommarbruna och fina.
Imorgon ska vi äta tapas och på fredag skriver vi tentan i svikt. Exakt samma tid som klasskompisarna i Sverige skriver den också, lycka till allihopa!
Efter tentan så åker vi till Barca!
På återseende
/Hannah

La Sagrada familia, kyrkan som påbörjades 1882 men är ännu inte färdig


Video från "marchen"

No comments:

Post a Comment